Plugin ini belum teruji dangan 3 rilis besar WordPress. Kemungkinan tidak lagi dipelihara atau didukung, dan mungkin menghadapi masalah kompatibilitas bila digunakan dengan versi WordPress yang lebih baru.

Cryptocurrency Prijsvergelijking Widget

Deskripsi

Eenvoudig cryptocurrency prijzen vergelijken met de widget van https://cryptoprijzen.com/. Implementeer eenvoudig met een shortcode de koop en verkoopprijzen van alle brokers van Nederland. Kies uit tientallen verschillende munten als Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple en EOS. Je hebt de keuze om de top 3 goedkoopste aanbieders te tonen of een tabel met alle aanbieders.

Er kan een shortcode gegenereerd worden die overal op de website geplaatst kan worden. Plaats de shortcode in een kolom in een blogpost of in de sidebar.

DEMO: Cryptocurrency Prijsvergelijking Widget

Aangesloten brokers:
* Bitvavo
* Bitonic
* BTC Direct
* Anycoin Direct
* Bitcoin Meester
* Bitrush
* BitMyMoney
* Litebit
* Coinmerce
* SATOS
* Knaken
* HappyCoins

Instalasi

  1. Upload cryptocurrency-prijsvergelijker.php to the /wp-content/plugins/ directory
  2. Activate the plugin through the ‘Plugins’ menu in WordPress

Tanya Jawab

Installation Instructions
  1. Upload cryptocurrency-prijsvergelijker.php to the /wp-content/plugins/ directory
  2. Activate the plugin through the ‘Plugins’ menu in WordPress

Ulasan

1 September 2018
Prima toevoeging voor mijn crypto website. Wij richten ons meer op nieuwsartikelen en informatie en minder op het kopen van cryptocurrency. Deze widget voegt een meerwaarde toe voor mijn bezoekers zodat direct zien waar een bepaalde cryptomunt het goedkoopst is. Hoop dat Ethereum Classic en Reddcoin binnenkort ook worden toegevoegd!
Baca semua 1 ulasan

Kontributor & Pengembang

“Cryptocurrency Prijsvergelijking Widget” adalah perangkat lunak open source. Berikut ini mereka yang sudah berkontribusi pada plugin ini.

Kontributor

Log Perubahan

1.0

  • First version